InDesign tanfolyam

Adobe InDesign tanfolyamunkon gyakorlati példákon keresztül sajátíthatod el a kiadvány szerkesztés mesterségét. A képzésen elkészítheted saját kiadványodat magazin, prospektus, ill. szórólap formájában.

A tanfolyam díja: 69900 Ft (Bruttó)

A vizsga díja: 6000 Ft (A vizsga nem kötelező.)

Az utolsó árváltozás időpontja ekkor volt: 2020.02.12. 11:18:51

A tanfolyam időtartama: 30 óra.

Ez a képzés nem moduláris, vagyis nem bontható részekre. Csak egyben végezhető el.

Bevezetés az inDesign rejtelmeibe

A(z) Bevezetés az inDesign rejtelmeibe részleteiért kattints!Ebben a fejezetben megismerkedünk az inDesign dokumentumok létrehozásakor felkínált beállítási lehetőségekkel, Facing pages (oldalpár beállítások), Bleed (Kifutó), Slug, margó és hasáb beállításokkal. Megismerkedünk az inDesign alapfunkcióival, az eszköztár legfontosabb eszközeivel. Ismertetésre kerülnek az inDesignban használatos mértékegységek, mint amilyen a Pica, vagy Point. Megismerkedünk a vonalzók használatával. A képzés előrehaladásával folyamatosan közöljük az egyes műveleteknél használatos gyorsbillentyűket.
https://youtu.be/

Képkezelés inDesignban

A(z) Képkezelés inDesignban részleteiért kattints!Megtanuljuk az egyes képbeillesztési módokat. Megismerjük a Bridge nyújtotta képkezelési funkciókat. A képek méretezését, vágókeretekkel való maszkolását, képek igazítását, Photoshop, ill. illustrator dokumentumok beillesztését, szerkesztését. A kép megjelenítési módokban kitérünk a Display Performance lehetőségeire, a képek újra linkelési módjára. Kitérünk a képek felbontásának, és minőségének fontosságára. Photoshop segítségével megtanuljuk hogyan javíthatjuk fel fotóink minőségét. Ismertetésre kerül a Text Wrap panel, képek ill. szövegek körbefolyatásának, linkelésének eszközei, beállításai.
https://youtu.be/

Szövegkezelés InDesignban

A(z) Szövegkezelés InDesignban részleteiért kattints!Ebben a fejezetben megismerkedünk az inDesign szövegkezelő funkcióival. Ismertetésre kerülnek a különböző szöveg betöltési módok külső dokumentumokból, a (Text threading) hasábok láncolása. Megnézzük az egyes szövegformázási módokat. Bemutatjuk a bekezdés és a betű stílusok létrehozásának módjait, az egymásra épülő szövegstílusok elkészítésének módját. Külső forrásból betöltött, akár internetről, leszedett szövegek letisztítását, formázását. Több hasábos szövegek kezelését. Megismerkedünk a(z) Baseline Grid (alapvonal háló) fogalmával. A Character és Paragraph panel nyújtotta formázási lehetőségekkel, mint például a sortávolság, tracking, kerning, bekezdések előtti-, utáni térköz, és különböző általános, és extra szöveg igazítási módokkal. Ismertetésre kerülnek az egyes beszúrható speciális szövegformázó karakterek.
https://youtu.be/

Tipográfiai ismeretek

A(z) Tipográfiai ismeretek részleteiért kattints!A modul során ismertetésre kerülnek, írott és íratlan tipográfiai szabályok, melyek alkalmazását gyakorlati példákon keresztül mutatjuk be. Bemutatásra kerülnek Tipográfiával foglalkozó weboldalak és az ezeken található hasznos funkciók. Bemutatásra kerülnek raszteres képek alapján Font felismerő alkalmazásokra. Ismertetésre kerülnek további tipográfiai fogalmak. Megismerkedünk az egyes betűtípusok fajtáival. Megismerkedünk a Negative Space fogalmával, és tippeket adunk, hogyan designolhatunk csupán szöveggel.
https://youtu.be/

Színtan, színkeverés, színskálák, színátmenetek, színharmóniák inDesignban

A(z) Színtan, színkeverés, színskálák, színátmenetek, színharmóniák inDesignban részleteiért kattints!Megismerkedünk az inDesignban található színkezelést segítő panelokkal, és azok funkcióival. Megnézzük az alap színkezelést a Color panelon keresztül, megnézzük hogyan hozhatunk létre különböző stílusú és színösszetételű gradienseket, ismertetjük hogyan tárolhatjuk le a színeket, és színátmeneteket a swatches panel segítségével. Ismertetésre kerül a Kuler plugin és annak használata.
https://youtu.be/

Mesteroldalak inDesignban

A(z) Mesteroldalak inDesignban részleteiért kattints!Összetett gyakorlati példákon keresztül ismertetjük a mesteroldalak készítésének, és használatának módját. Szó lesz ezek előnyeiről, gyakorlati alkalmazási területeiről.
https://youtu.be/

Magazin tervezése, összerakása inDesignban

A(z) Magazin tervezése, összerakása inDesignban részleteiért kattints!Gyakorlatban mutatjuk be, hogy hogyan érdemes neki fogni egy magazin megtervezésének, és összerakásának inDesignban. A modul során meglévő igényesen elkészített magazinokat reprodukálunk, és új általunk tervezett magazinokat hozunk létre. Ismeretetésre kerül az élőláb és élófej használata, valamint az oldalszámozás, és különböző általunk létrehozott szöveges változók.
https://youtu.be/

Könyvkészítés, tördelés inDesignban

A(z) Könyvkészítés, tördelés inDesignban részleteiért kattints!Ismertetésre kerülnek a több oldalas dokumentumok létrehozásánál (Könyv) javasolt munkamenetek. Bemutatásra kerül a tartalomjegyzék - Table of Content (TOC) létrehozása, valamint megtanuljuk hogyan készíthetünk tárgymutatót inDesignban. Ismertetésre kerülnek az összetetteb bekezdésstílusokban használt egymásbaágyazott stílusok (nested styles). Bemutatunk olyan eszközöket amelyek segítik a gyors szövegformázást inDesignban.
https://youtu.be/

Táblázatkezelés inDesignban

A(z) Táblázatkezelés inDesignban részleteiért kattints!Ebben a fejezetben ismertetjük a táblázatok létrehozásának, formázásának módját. Ismertetjük az ide kapcsolódó panelokat. Cella és táblázat stílusokat hozunk létre. Ismertetjük a táblázat oszlopainak, sorainak színezését, adatainak formázását. Külső táblázatkezelő alkalmazással készített adattáblákat importálunk. Képet illesztünk a táblázatokba. Valamint külső adatbázisból kinyert adatokat formázunk meg táblázatszerű megjelenítéssel.
https://youtu.be/

Nyomdai előkészítés

A(z) Nyomdai előkészítés részleteiért kattints!Ebben a fejezetben a nyomdai előkészítés fázisait ismertetjük. Ismertetjük az inDesign dokumentum PDF fájlba való exportálásának, beállításának módjait. Bemutatjuk hogy "csomagolhatjuk", gyűjthetjük össze az inDesign dokumentumban használt külső fájlokat, képeket, betű családokat, egy projektbe a package funkció segítségével. Stb..
https://youtu.be/

Figyelem! Az oldalunkon feltüntetett tanfolyami időpontok tervezett időpontok. Kérjük, hogy a tanfolyamok tényleges indulásáról a következő telefonszámon 06-20/424-2154 érdeklődjön, vagy az info@immi.hu e-mail címen. A tanfolyamok indulási idejét rugalmasan, a jelentkezők igényeinek megfelelően igyekszünk kialakítani.

InDesign tanfolyam tanfolyam Győr

Tanfolyam kódja Tervezett indulás Oktatási napok Időpont Díj (bruttó) Hossz Alkalmak Max férőhely
IMMI_-_T20200203_IND_GY2020.02.03Hétfő, Szerda, 16:00 - 19:0075900 Ft28 óra86

Tanfolyami jelentkezéssel kapcsolatos kérdések

 • Van a tanfolyamoknál jelentkezési határidő?

  A tanfolyamokra egészen a tanfolyam indulásáig lehet jelentkezni. Azonban javasoljuk, hogy a jelentkezését mielőbb tegye meg, mivel képzéseinken a a férőhelyek száma korlátozott.

 • Van az egyes képzéseken korhatár?

  Oktatóintézetünk tanfolyamai nincsenek korhatárhoz kötve.

 • A képzésekre külföldi állampolgárok (magyar nyelvet nem beszélők) is jelentkezhetnek?

  Intézetünk angol nyelven is indít képzéseket. Ezekről a képzésekről érdeklődjön e-mailben, vagy telefonon.

Tanfolyamokkal kapcsolatos kérdések

 • Van lehetőség magánképzésre?

  Igen. Legtöbb képzésünket magántanfolyamon is elvégezheti. Kérjük, hogy pontos információért hívja oktatóintézetünket.

 • A tanfolyamok végén van vizsga?

  Iskolánk a képzésben résztveőknek vizsgalehetőséget biztosít. Ez egy belső vizsga. A vizsga nem kötelező. A vizsgának külön díja van, ami képzéstípusonként változik.

 • Milyen papírt kap a Hallgató egy tanfolyam elvégzése után?

  A képzések végén nem kötelező, de igényelhető vizsgalehetőség. Amennyiben a Hallgató nem szeretne vizsgázni, de a tanfolyam 85%-án jelen volt, abban az esetben részvételi igazolást biztosítunk részére. Amennyiben a vizsga mellett dönt, a sikeres eredményről egy kétnyelvű, intézetünk nevével és a vizsga minősítésével ellátott oklevelet állítunk ki.

Tanfolyamok finanszírozásával kapcsolatos kérdések

 • Egyszerre több kedvezmény is igénybe vehető?

  Egyszerre több kedvezményt is igénybe lehet venni, összesen 20% kedvezmény vonható össze.

 • Cégek is igénybe vehetik az oldalon feltüntetett kedvezményeket?

  Céges képzések esetén egyedi árajánlatot adunk. A kedvezmény mértéke a létszámtól függ.

Ambrus László

Ambrus László

25 éve foglalkozom informatikával. Szüntelen álmodozó, és ötletgazda vagyok. Fő érdeklődési köröm a fotográfia, látvénytervezés, weblapkészítés, és a grafika. Számos hazai és külföldi cégnek készítettem már weboldalt, céges arculat tervet, 3d látványtervet. Iskolánk honlapját is én szerkesztem. Az intézet alapítója, kuratóriumi tag, valamint oktatója vagyok. 2016 óta szabadúszó fotóriporterként dolgozom, tagja vagyok a Magyar Sajtószakszervezetnek. Fotóriporterként a MÚOSZ-nál végeztem. A Rolleiflex Repair Group (facebook csoport) létrehozójaként egy ideje már nem csak gyűjtöm, hanem szervizelem is az analóg fotográfia egyik leghíresebb fényképezőgép márkáját. Hobbi: Gitár, Fotózás, Atlétika. Saját weboldalam: laszloambrus.com | rolleiflex.hu

Oktatott tanfolyamok

Online Autocad tanfolyamOnline Photoshop tanfolyamOnline PHP webprogramozó tanfolyamOnline 3D lakberendező tanfolyamOnline Webdesigner tanfolyam

Császár Szabolcs

Császár SzabolcsA Pécsi Tudományegyetem építőmérnöki szakán végeztem. 2005-ben, második munkahelyemen egy belsőépítész irodában kerültem kapcsolatba a látványtervezéssel, és azóta is ezzel foglalkozom. Főként 3D-s Maxszal, Mental Rayjel és Adobe Photoshoppal dolgozom, emellett használok még Autocadet és Vue-t is. A munkám mellett a másik nagy hobbim a fotózás és a természetjárás. Az IMMI alapítványi iskola kuratoriumának tagja vagyok.

Oktatott tanfolyamok

ArchiCAD tanfolyam3d Studio Max tanfolyam3D Lakberendező tanfolyamÉpítészeti Látványtervező tanfolyamAutoCAD tanfolyam

Kovács Béla

Kovács Béla

Budapesten az Ybl Miklós Műszaki Főiskola, majd később a Budapesti Műszaki Egyetem hallgatójaként végeztem építőmérnök szakon. A számítógépes tervezéssel a főiskolai/egyetemi évek alatt ismerkedtem meg, az azóta eltelt idő alatt pedig folyamatosan próbálom gyarapítani ismereteimet ezen a téren. Nagyban hozzájárul ehhez az, hogy a mindennapi munkám során az AutoCAD szoftvert használom. Lassan 10 éve. 2009 elejétől kezdve alkalmam nyílt arra, hogy ne csak a mélyépítés területén foglalkozzam ezzel az Autodesk alkalmazással, hanem olyan embereknek adjam át az idő közben felszedett tapasztalataimat, akik szeretnének közelebbről megismerkedni ezzel a tervezőprogrammal.

Oktatott tanfolyamok

AutoCAD tanfolyam

Leskó Róbert

Leskó Róbert

Az IMMI alapítványnál a kuratórium elnöki tisztségét töltöm be. Főállásban a TV2-nél dolgozom. Több mint 10 éve készítem és módosítom a pixeleket. Fotózom, tervezek és megvalósítok álló, illetve mozgó grafikai tartalmakat. Legtöbbször logóanimációkat, infografikákat készítek, de szívesen dolgozom a valóságban rögzített és számítógéppel létrehozott elemek vegyítésén is. Photoshopot és After Effects-et használok a mindennapi feladataimhoz. Megbízásaim mellett szívesen kísérletezem saját kedvtelésre, ekkor rengeteg új megközelítést találok, amit éles feladatoknál is hatékonyan használhatok.

Oktatott tanfolyamok

Adobe After Effects tanfolyamAdobe Premiere Pro tanfolyam

Majer Péter

Majer PéterTöbb mint tíz éve foglalkozom 3D grafikával, végigkövettem a 3D Studio-t a DOS-os verziótól egészen a legújabb MAX-ig. A kezdettől fogva nagyon megfogott, hogy apró háromszögekből tárgyakat, élőlényeket, környezetet lehet építeni. Eleinte csak a modellezésre koncentráltam, később viszont megtanultam a textúrázást és a textúra készítést is, így jött a képbe a Photoshop. Eddig leginkább játékfejlesztő cégeknek dolgoztam, de sokszor elkalandoztam más területekre is, így csináltam látványterveket, kisebb animációkat, kis 3D világokat, panorámaképeket, fotóretusálást.

Oktatott tanfolyamok

3d Studio Max tanfolyam

Máthé Zoltán István

Máthé Zoltán István

Oktatott tanfolyamok

Webprogramozó tanfolyam

Pormüller Gabriella

Pormüller Gabriella

Oktatott tanfolyamok

ArchiCAD tanfolyam

Radics Ottó

Radics Ottó

Szabó Béla

Szabó BélaSzámomra a FOTOGRÁFIA se nem munka, se nem hobbi, kikapcsolódás, hanem egy életforma. Hivatásos fotográfus és autonóm alkotó vagyok. Munkatársa voltam 1986-tól a Kisalföld, Nyugati Hírlap, az Új Hírek napilapoknak, Győr Városi Újságnak, Győri Múzsa színházi-kulturális folyóiratnak, FotóArt Magazinnak, jelenleg a Természetfotó Magazin és a Nature Photo Magazine szerkesztője és szakírója vagyok. Szabadúszó fotográfusként dolgozom 1993-tól. Munkásságom sokrétű, de elsősorban kulturális, művészeti területen fotografálok. Győr város kulturális fesztiváljainak 1993-2001 között, Győri Nemzetközi Könyvszalonnak alapításától hivatalos fotósaként dolgozom. Győri Nemzeti Színháznak egy évtizedig, a Győri Balettnek 2006-tól fényképezek. Igyekszem átadni tudásomat minél szélesebb körben, a Győri Tánc és Képzőművészeti Iskolában tanítottam 1996-2003 között. Az IMMI-ben 2008-tól, a Nyugat-Magyarországi Egyetem ACSJ Főiskolai Karán oktatok 2009-től. Nyaranta diákoknak tartok fotótáborokat. Rendszeresen vezetek workshopokat idehaza és külföldön. Autonóm alkotóként 167 csoportos és 84 önálló kiállításom volt Magyarországon és Ausztria, Szlovákia, Franciaország, Olaszország, Finnország, Belgium, Dánia, Románia, Írország kiállítótermeiben. Állandó kiállításom Győri Egyházmegye Kincsei c. a Győri Püspökségen található. Munkáim megtalálhatóak közgyűjteményekben: Magyar Fotográfiai Múzeum, Miskolci Múzeum Kortárs Fotográfiai Gyűjtemény, Fédération Internationale de lArt Photographique Történeti Gyűjtemény (Párizs), Cseh Nemzeti Fotómúzeum. A nemzetközi és hazai szervezetek tagsága egyfajta szakmai fokmérőt jelentenek számomra. 2009. EFIAP Fédération Internationale de lArt Photographique (FIAP) (Fotóművészek Nemzetközi Szövetsége Kiválósága) 2009 Magyar Fotóművészek Szövetsége 2009. Canon Pro Club, alapító, elnökhelyettes 2007. European Photogroup of Art and Performance (EPHAP) (Európai Művész és Kiállító Fotográfusok Társasága) 2007. Österreichischen Gesellschaft für Photographie (ÖGPh) (Osztrák Fotográfiai Társaság) 2006. AFIAP Fédération Internationale de lArt Photographique (FIAP) (Fotóművészek Nemzetközi Szövetsége) 1987. Magyar Újságírók Országos Szövetsége 1986. Győri Fotóklub Egyesület, ügyvezető elnök Munkásságomat a negyed század során több mint 30 díjjal és kitüntetéssel ismerték el. Megjelent 11 könyvem bemutatja a régió kulturális, történelmi, egyházi értékeit, kincseit. További 20 könyvben voltam közreműködő.

Oktatott tanfolyamok

Digitális fotós tanfolyam

Tóth Gergely

Tóth GergelyPár éve foglalkozom komolyabban 3d grafikával, ezen belül is foleg a 3ds max-el.2006-ban elvégeztem egy 3ds max mesterkurzust. Szabadidőm nagy részét a 3d grafika köti le. Főleg látványterveket szoktam készíteni.

Oktatott tanfolyamok

3D Lakberendező tanfolyamÉpítészeti Látványtervező tanfolyamOnline Építészeti Látványtervező tanfolyamOnline 3D lakberendező tanfolyam

Vizi Gergely

Vizi GergelyÉpítészként végeztem, először a SZIE-Ybl Miklós Építéstudományi Karán, majd 2007-ben a BME-n tervező-építészmérnök szakon. 6 éve tanítok az Ybl-ön és elmondhatom, hogy az ArchiCad "fél életét" végigkísértem, ugyanis a 6.0-ás verzió óta rajzolok vele. Jelenleg az ArchiCad12-vel készítem az építészeti terveket. A program tanításában törekszem az egyszerűsítésre, azaz minél többet dolgozzon a gép, minél kevesebbet az ember, de felhívom a figyelmet az emberi tényező fontosságára, úgy mint kreativitás, és szépérzék, ami elengedhetetlen az építészek számára.

Oktatott tanfolyamok

ArchiCAD tanfolyam

Egy összegben fizetés

Egy összegben fizetés 10%

Jobb egyben, mint részletekben! Fizesd be egy összegben a tanfolyam díját, és vedd igénybe az ezután járó kedvezményt.

Kedvezmény diákoknak

Kedvezmény diákoknak 5%

Nappali tagozatos, diákigazolvánnyal rendelkező hallgatóink részére legtöbb képzésünk díjából 5 % kedvezményt biztosítunk.

Pedagógusoknak

Pedagógusoknak 5%

Mi is oktatunk, így tudjuk nem könnyű a tanárok helyzete. Mi lenne, ha segítenénk? Ha pedagógus vagy, akkor ez a lehetőség neked szól!

IMMI hűség

IMMI hűség 10%

Tetszett a tanfolyamunk? Örülünk! Visszajönnél más képzésünkre is? Hűséged jeléül fogadd szeretettel extra kedvezményünket.

Munkanélkülieknek

Munkanélkülieknek 20%

Munkanélküli vagy? Ne csüggedj! Előbb-utóbb biztosan megtalálod a megfelelő munkahelyet. Addig is iskolánk extra kedvezményével segítjük álláskeresésed!

GYES/GYED-en lévőknek

GYES/GYED-en lévőknek 10%

Kedves Anyuka! Maradj versenyképes! Ha a bébiszitter ráér, akkor itt az ideje, hogy ellátogass valamely tanfolyamunkra. Most kimagasló kedvezménnyel segítjük munkaerőpiaci esélyeidet.

Saját notebook

Saját notebook 5%

Te is szeretsz a sajád gépeden dolgozni? Akkor ez a kedvezmény neked szól. Hozd magaddal, így olcsóbban vehetsz részt képzésünkön! (Ne felejtsd el tanfolyamszervezőnknek időben jelezni!)

Plusz 1 fő

Plusz 1 fő 20%

Mondd el ismerőseidnek, hogy milyen tanfolyamot találtál nálunk. Gyertek el együtt képzésükre, így a kedvezmény mindkettőtöknek jár!

Nem találtam cikket az adott tanfolyamhoz!

Így jelentkezz InDesign tanfolyamunkra!

1. lépés

Első körben jelezd iskolánk alábbi elérhetőségén, hogy az adott városban meghirdetett képzésre szeretnél jelentkezni. E-mail címünk: info@immi.hu

2. lépés

Amennyiben visszaigazoltuk e-mailben hogy az adott képzés indul, fizesd be a tanfolyami díjat az alábbiak szerint.

A tanfolyam díját, azaz: 69900 Ft-ot, utald át iskolánk HUF, vagy EUR számlájára.

HUF
Unicreditbank:
10918001-00000031-19150000

EUR
Unicreditbank:
10918001-00000031-19150024

Az utalásnál kérjük tüntesd fel neved, a tanfolyam nevét, és Gmail-es e-mail címed!

Ha vizsgázni is szeretnél, akkor a fenti díjhoz adj további: 6000 Ft-ot

3. lépés

Küldj egy e-mailt iskolánk elérhetőségei közül valamelyikre, csatolva az utalásról szóló igazolást.

info@immi.hu, vagy

oktatas@immi.hu

Amennyiben tanfolyamszervezéssel kapcsolatos kérdése van, hívja az alábbi számot: .

+36-20/424-2154

Cégek, akik iskolánkat választották:

 • Bericap
 • BKK
 • Bonduelle
 • MÁV
 • Johnson&johnson
 • MOL
 • TIGÁZ
 • Telekom
 • Märklin Hungária KFT
 • Dumaláda KFT
 • Coloplast Hungary KFT
 • PannonSport